Collectie

Hier vind u de exclusieve collectie horloges verkrijgbaar bij juwelier van Hooff. Van al deze merken zijn we de trotse dealer waarbij we hebben gekozen voor een combinatie van luxe modemerken zoals Emporio Armani & GC en tijdloze Zwitserse horlogemerken zoals Tissot & Aerowatch.

Onze collectie sieraden is een mix van luxe en stijl. Wij bieden u een uitgebreide collectie luxe zilvermerken zoals Monzario Argento, Pesavento & Nol Sieraden. Maar ook een schitterende collectie gouden sieraden zoals Bron Sieraden, Elaine Firenze & Pas Diamonds. Een perfecte collectie voor iedere vrouw die van luxe en tijdloze mode houdt.

Uiteraard bieden wij bij juwelier van Hooff ook een uitgebreide collectie trouwringen aan. Met het schitterende merk Aller Spanninga voorzien wij u van een prachtige collectie in zowel wit-, geel- en roségoud. Het perfecte paar trouwringen vind u dus bij ons.

Ook bieden wij u verschillende accessoires zoals Watchwinders, luxe zilverproducten en een uitgebreide collectie horlogebanden. Neem een kijkje op de pagina en bewonder deze schitterende collecties.


Merken

 

Viventy logo
gc_logo1
aerowatch
logo_nol2
allerspaninga
guess-logo1
missspring
Pas logo
TSM350
Just Franky Logo grijs picture kopie 2
Bron logo site
blush