NOL Sieraden

Een sieraad van NOL is een klasse apart. Het onderscheidt zich door eenvoud en  strakke vormgeving. Maatwerk en kwaliteit zijn onlosmakelijk verbonden met de exclusiviteit van het sieraad. De sieraden worden met de hand in Nederland gesmeed en kunnen worden uitgevoerd in zilver en/of goud. Elk ontwerp is tijdloos en wordt door kenners van zuiver handwerk bewonderd.

Jean Jacques Smeijsters is de ontwerper van deze unieke sieradenlijn. De  liefde voor het ambacht en zijn trots en vakkennis voor het smeden geven  zijn sieraden hun specifieke karakter. Authentiek en ambachtelijk  vervaardigd in Nederland. Een sieraad van NOL herken je  aan zijn  tijdloze eenvoud en strakke vormgeving. Vakmanschap is een feit.

Maatwerk en kwaliteit zijn onlosmakelijk verbonden met de exclusiviteit  van het sieraad. De sieradenlijn draagt de merknaam NOL en is voorzien  van het meesterteken van Jean Jacques Smeijsters. Gekwalificeerde  edelsmeden zijn gemotiveerd bezig om met vakmanschap de ontwerpen hun  definitieve vorm te geven.

Meer informatie over Nol sieraden? Kijk op www.nol-sieraden.nl  of kijk in de webshop bij Nol Sieraden


Merken

 

Just Franky Logo grijs picture kopie 2
Viventy logo
elaine
missspring
logo_nol2
Logo MB goed
pesavento
Pas logo
monzario
blush
TSM350
Bron logo site