Over ons

Juwelier van Hooff

Juwelier van Hooff is een echt familiebedrijf gevestigd in het winkelcentrum Den Hof in Aalst-Waalre. Met inmiddels 30 jaar ervaring in de branche is eigenaar Eric van Hooff een echte vakman op het gebied van horloges en sieraden. Zijn passie ligt echter bij horloges, als ervaren uurwerkmaker is hij een echte kenner en levert hij al jaren lang vakwerk. Sinds kort is ook de zoon van Eric, Ramon van Hooff actief in de zaak. Ook hij is gespecialiseerd in de reparatie van horloges. Juwelier van Hooff is van oorsprong echt een familiebedrijf, Eric runt samen met zijn vrouw Yvonne de zaak en ook Eric’s zus Marion is er al vele jaren actief. Zij richt zich op de verkoop, inkoop & uitstraling van de winkel. Ilse is na het afronden van de juweliersopleiding aan de Vakschool in Schoonhoven inmiddels ook al 8 jaar werkzaam bij Juwelier van Hooff. Zij is verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en de administratie. Als afgestudeerd edelsteenkundige weet Ilse alles over edelstenen. Met haar uitstekende gevoel voor kleuren, mode en trends kan zij u perfect adviseren bij de aankoop van uw sieraad.

Oprichting

Sinds de oprichting in 1984 door Martien van Hooff, de vader van huidige eigenaar Eric, is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende juwelier in de omgeving met een uitgebreide collectie merken in diverse prijsklasses. Met merken als o.a. Guess, Emporio Armani, Ti Sento en Dji dji Italia is Juwelier van Hooff goed vertegenwoordigd in de modebranche. Op het gebied van luxe is Juwelier van Hooff vertegenwoordigd met merken als Bron, Longines, Monzario, Diamonde, Pesavento en vele andere.

Service & Kwaliteit

Service en kwaliteit zijn de belangrijkste kenmerken van Juwelier van Hooff. Eric van Hooff is als afgestudeerd horlogemaker en goudsmid een vakman en behandelt iedere reparatie met uiterste zorg. Ook Ramon is 3 jaar geleden afgestudeerd als horlogemaker op de Vakschool in Schoonhoven en is inmiddels vakspecialist op het gebied van het repareren van horloges. Sieraden en horloges zijn bij Juwelier van Hooff dus in goede handen.


Merken

 

pesavento
Logo MB goed
meisterasinger-logo
Just Franky Logo grijs picture kopie 2
blush
monzario
Viventy logo
Pas logo
elaine
ck-logo goed 2
ebel_logo_2016_rgb_ok
Bron logo site